Tomor Barnabás – basszusgitár, zene

Usztics Péter – gitár

Szumper Ákos – dobok

Tomor Barnabás a neve alatt 2010-ben hozta létre első jazz-rock trióját, mellyel megfordultak budapesti és vidéki klubokban. Zenéjére főleg a jazz, a rock, és az afro hatások jellemzőek.

2015-ben szerepelnek az A38 Hajón készült Tomor Barnabás szerzői est koncertfilmben. Az új felállás 2019 elején kezdte el működését Usztics Péter gitárossal és Szumper Ákos dobossal. A trió koncert anyaga 99%-ban Tomor Barnabás szerzeményeiből és egy-két kedvenc átdolgozásából állt össze.

Tomor Barnabás 1993-ban rövid ideig az Erkel Gyula Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára járt Glaser Péterhez, és még ebben az évben szerezte meg első zenekari tapasztalatait. 1995-től kisebb-nagyobb szünetekkel játszik zenekarokban, ebben az időben a figyelme még jobban a jazz felé fordult. 2000-től négy évig járt a Pomázi Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára Frey Györgyhöz. 2008-ban alapítja meg saját zenekarát a Bass Loco-t és azóta állandó szereplője a budapesti underground jazz életnek. Jelenlegi zenekarai: Bass Loco, Kardos-Tomor-Molnár Trió, Hendrix

Project, Harakyru Band, Fekete Jenő (blues és szóló projekt), Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.

Usztics Péter Nyírbátorban nőtt fel, ahol 17 évesen autodidakta módon kezdett el gitározni. A Kőbányai Zenei Stúdióban végzett 2019-ben, és ez alatt a 4 év alatt jelent meg a budapesti zenei életben. Tanárai voltak: Babos Gyula, Tornóczky Ferenc, ifj. Tornóczky Ferenc, Kormos János, Lukács Peta és Maróthy Zoltán. 2018-ban a Jazz in the Park tehetségkutatóján második helyezést értek el a Fekecs Ákos Project-tel. Főbb inspirációk: Scott Henderson, Greg Howe, Eric Gales, Guthrie Govan, Sharkey. Jelenlegi zenekarok: Fekecs Ákos Project, Vörös István, Loyal, Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.

Szumper Ákos, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskolában, majd később a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett. Saját zenekara a Weird Fact jazz-rock trió. Előző zenekaraiból mindenképpen

említésre méltó a Hellfreaks, amivel bejárta szinte egész Európát. Mindemellett színházakban is játszik, valamint session dobosként is hallható különböző műfajokban. Jelenlegi formációk: Besh o droM, Vibe, Face of Bass, Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.

Web: www.barnabastomor.com

Facebook: www.fb.com/barnabastomor

YouTube: www.youtube.com/barnabastomor