FollowTheViolin & FMaN

Farkas Izsák és Molnár Tibor Attila magyarország egyik legfoglalkoztatottabb hegedűse és beatboxosa. Mindketten használják a loop technikát, mely segítségével több szólamban is képesek játszani. Ebben a duóban nem feszegetik a határokat,

egyszerűen átlépik. Saját számaikon, illetve a feldolgozásokon keresztül mutatják be, melyik stílushoz vonzódnak a legjobban, az összeshez.

Farkas Izsák hegedűművész, színművész, performer 2010-ben végzett tanulmányaival, azóta hangszerével, elektroakusztikus eszközökkel és performanszaival a zene fogalmi határainak tágításán dolgozik.

Izsák már egyetemi évei alatt kutatta az elektromos hegedű új, formabontó kifejezésmódjait. A vizuális előadóművészet is közel áll hozzá: a „Hegedűs a háztetőn” címszerepében például 6 évig láthatta a Vígszínház közönsége. Jelenléte a különféle színházművészeti irányzatokban folyamatos, mindemellett számos fúziós, crossover, jazz és rock zenekar tagja, vezető egyénisége. Különleges, népszerű zeneművész és sikeres tanár.

Munkásságát összefoglalva elkezdte építeni a “Follow the Violin” közösségi brandet, mellyel bepillantást enged izgalmas, élő előadásaiba.

Molnár Tibor Attila zenetagozatos általános iskolába járt és már 7 évesen megismerkedett a színházzal és a tánccal is, a vers írás 9 évesen kezdte érdekelni, amit gimnáziumi évei alatt továbbfejlesztett.

10 év gyermekszínészkedés és néptánc után a hiphop underground műfaj aktív elemévé vált, mint szájdobos-rapper, majd 18 évesen magán jazzénekórákat vett és zenekarokban énekelt s ez idő alatt kezdte el mozgatni a hangszerelés és a számítógépes dalszerzés. BeatBox bajnokként és a „THA SHUDRAS” zenekar frontembereként ismerheti őt a közönség, továbbá többek között Tóth Gabi, Péter Szabó Szilvi és a Roma Soul zeneszerző-szövegíró-hangszerelőjeként.