November 15-től folytatódik közkedvelt ingyenes könnyűzenei sorozatunk az UP teraszán. 
Szeretnénk hozzájárulni a közösen megélt pillanatok adta örömhöz, szép és különleges élményekkel, különleges helyszínen, hiszen a tél olyan, mint egy tündérmese, amit reményeink szerint sikerül az UP teraszára varázsolnunk, nem csak az ingyenes programokkal, de a „dómmal” is, november 13-tól.    
A gyerekeknek többek között „Danny mesél” a Mézeskalács emberről, Fabók Mancsi bábszínháza és az Aranyszamár Bábszínház régi idők karácsonyaiba repít vissza. Ismét találkozhatnak a Bahorka klubbal, akik most ismerősökkel, az újpesti Bem Néptáncegyüttes tagjaival érkeznek, és elhozzák kedvenc meséiket az Up munkatársai is.

Az ügyes és kevésbé ügyes kezűek is több alkalommal készíthetnek adventi díszeket a Levendula Alkotóműhellyel, vagy a Napszekér Alapítvánnyal, mely utóbbinál többek között a mesés könyvecskét, vagy a gyékény szarvast hárfamuzsika alatt bütykölhetik össze.

A felnőtteket akusztikus koncertek várják. Török Ádám, Karácsony János (James) és zenésztársai, a Vintage Dolls. Folytatódik a nagy sikerű borterasz, természetesen az ünnepvárás jegyében. 

A programok mellett reggelente a kisgyermekes anyukáknak szeretnénk egy kis „énidőt” biztosítani, ahol egy finom kávé, vagy tea mellett leülhetnek végre beszélgetni a barátokkal, ismerősökkel, amíg a kicsik a játszósarkot veszik birtokba.

Napközben pedig a „lounge dom” nyújthat megpihenést két rohanás között.

Szeretettel várjuk Önöket !