Megújult nyitva tartás és közönségforgalmi változások az UP Rendezvénytérben!

Ahogy az elmúlt időszakban is , úgy a jövőben is fokozottan figyelünk a biztonságra és a tisztaságra, és ezúton kérjük erre Önöket is!

  • A közösségi tereket folyamatosan fertőtlenítjük.
  • Az épület egész területén kézfertőtlenítő készülékeket helyeztünk el.
  • Az UP Bisztró területén vigyázunk a biztonságos távolság betartására.
  • Kollégáink a javaslatoknak megfelelően maszkban és kesztyűben várják a hozzánk látogatókat.

Érkezéskor önkéntes alapon rögzíthetjük az Önök személyi adatait (név, lakcím/tartózkodási cím, telefonszám), a regisztrációs íveket egy esetleges kontaktkutatás céljából 21 napig tároljuk, semmilyen más célra nem használjuk fel, a 21 nap elteltével megsemmisítjük.

Beléptetéskor kollégáink megmérik a hőmérsékletét, a 37.5 fok alatti érték mérését követően kollégáink ellenőrzik a jegyeket, illetve begyűjtik az önkéntesen kitöltött regisztrációs lapokat és összegyűjtik azokat.

A 37.6 fok feletti érték észlelésekor – egy ellenőrző mérést követően – az érkezőt megkérjük, hogy egy külön egyeztetett másik időpontban nézze meg a választott előadást. Ezesetben a regisztrációs lap kitöltése kötelező!

A helyszín látogatásakor, kérjük, segítse jegykezelő kollégánk munkáját a jegye előkészítésével.

Ruhatáraink egyelőre nem üzemelnek, kabátjukat, táskájukat bevihetik magukkal a nézőtérre.

Az UP Rendezvénytér látogatásakor a maszk viselése kötelező, ez vonatkozik színházi előadásink vagy akár a könyvsarok látogatásakor. A Bisztró vendégei, fogyasztásuk idejére levehetik a maszkot.

Az UP-ban szerencsés helyzetben vagyunk ugyanis tágas, elkülönülő terekben fogadhatjuk vendégeinket.

Amennyiben színházi előadásra érkeznek hozzánk, javasoljuk, hogy amíg azt az idő engedi, élvezzék teraszunkat a várakozás ideje alatt és a szünetben, valamint fedezzék fel az épület további tereit is.

Az Önök biztonsága és kényelme érdekében a programokhoz kapcsolódó vendéglátás is több pultnál lesz elérhető.

Színháztermünket az előadásokat megelőzően fél órával már megnyitjuk

Kérjük Önöket is, hogy fokozottan figyeljenek magukra és egymásra, tartsák be a javasolt előírásokat a távolságra, a rendszeres kézmosásra,- fertőtlenítésre vonatkozóan.

Hétfőtől péntekig programokon kívül hétköznap 9.00 és 17.00 hétvégén pedig 9.00 és 14.00 óra között várunk mindenkit továbbra is a fenti előírásokat betartva, könyvsarokkal, galériánkkal és gyereksarokkal.

Az UP Bisztró azonos nyitvatartási időben kínálja finomságait.

Köszönjük együttműködésüket és hűségüket, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Önök ne csak jól, de biztonságban is érezhessék magukat az UP Rendezvénytérben!

Adatkezelési tájékoztató:

https://www.uprendezvenyter.hu/rólunk/adatkezelési-tájékoztató-a-rendezvényekre-kiáll%C3%ADtásokra-való-belépéshez-szükséges-és-a-covid-19-v%C3%ADrusfertőzés-terjedésének-megelőzésére-tett-nyilatkozatban-közölt-személyes-adatok-kezeléséről/

Letölthető nyilatkozat: Nyilatkozat