Az újpesti művészetek iránt érdeklődő közönségnek lehetősége volt 2019. szeptember 3-án egy rendhagyó és ritkán látható kiállításon bemutatott „művészkönyv” kiállítás megnyitóján részt venni.

A kiállítás pazar, színvonalas megrendezése megkapta úgy a szakmai körök kimagasló elismerését mint az újpesti látogatókét.

A kiállító művészek: Barabás Márton, Bornemissza Rozi, Butak András, Damó István, Kiss Ilona, Hegedűs 2 László, Kovács Péter Balázs, Pataki Tibor, Sóváradi Valéria.

Amit a látogatók és szakmai körök nem láttak, az a kitartó , többhónapos szervezési és kivitelezési munka volt, amelyről kevesen tudnak és amelyről szeretnénk néhány szóval megemlékezni.

A kiállítás házigazdája Barna Katalin a galéria menedzsere, akinek tudása és szakmai empátiája kezdettől fogva nélkülözhetetlen volt, Butak András Munkácsy Mihály díjas grafikusművész a kiállítás kurátora, Rába Judit grafikusművész a kiállítás rendezője, Antipapa a kiállítás installációjának szerelője, Szepes Hédi művészettörténész a kiállítás megnyitóján tartott méltató beszéde és nem utolsó sorban Herencsár Viktória címbalómművész kiváló koncertje a kiállítás megnyitóján.

Mindezen lelkes és kitartó , a szakma iránt elkötelezettek együttes munkája tette lehetővé az emlékezetes kiállítás létrejöttét. Köszönet nekik.

A megnyitó fotói itt találhatóak.

A kiállítás előkészületeiről készült fotók itt tekinthetők meg:

DSC00319.JPG

DSC00325.JPG

DSC00328.JPG

DSC00332.JPG

DSC00352.JPG

DSC00358.JPG