ŐK2EN

Közéleti talkshow Istenes Lászlóval, minden másról is!

ŐK2EN címmel vadonatúj talkshowt mutat be az UP Újpesti Rendezvénytér, amelyben Istenes László két ismert, közéleti vendéggel beszélget, hivatásukról, életükről, barátságukról, múltról, jelenről és jövőről. Magánéleti és szakmai sikerekről és kihívásokról, régi nagy tervekről, elszalasztott lehetőségekről, kergetett álmokról, közeli célokról és minden másról is. A talkshow címe jelzi, hogy a vendégek között valamilyen különleges személyes kapcsolat van, amelyről most először beszélnek a nyilvánosság előtt.

Fogságban tartotta, megkínozta és agyba-főbe verte Balázs Andi Árpa Attilát. Persze mindez csak azért történhetett meg, mert együtt szerepelnek Stehen King fantasztikus pszicho-thrillerében, a Tortúrában. Ezúttal viszont az újpesti UP rendezvénytér vendégei lesznek ŐK2EN. Balázs Andi színésznővel, aki egyben az ország legismertebb bolti pénztárosa és Árpa Attila színész-rendezővel beszélget május 29-én, este 19:00-tól Istenes László.

Vendégeinket az előadás előtt és után a különleges hangú fiatal énekes, Orbán Borbála szórakoztatja, akit Kristóf Pánczél kísér zongorán, ezért érdemes már 18:30-tól érkezni és az előadás végeztével tovább folytatni a szórakozást a helyszínen.

ŐK2EN, május 29. csütörtök 19:00

Vendégek: Balázs Andrea, Árpa Attila

Házigazda: Istenes László